Spring til indhold

Kontakt

Mit navn er Mikael Hoffmann og jeg er fra 1959 (63 år). Jeg har lang livserfaring bag mig, hvor jeg de første 12 år af min karriere var styrmand og endte som kaptajn i handelsflåden, inden jeg gik i land og uddannede mig til skibsingeniør. Siden har jeg også taget uddannelsen til psykoterapeut, og har adskillige forskellige kurser med mig. Blandt andet er jeg også uddannet chok-traume-terapeut.

Mikael Hoffmann

Jeg har været selvstændig psykoterapeut og coach i 28 år og laver primært par-terapi, hvilket falder fint i overensstemmelse med dette kursus i vredeshåndtering.

Jeg har allerede mere end 10.000 klienttimer bag mig i min selvstændige praksis, og flere end 1.000 klienter har været gennem min klinik. Derfor kan jeg kalde mig senior-terapeut eller master-terapeut.

Kurser

Jeg har gennem tiden taget en væld af supplerende kurser. Et af de vigtigste har været chok-traume-terapi (Havening.dk). Det kan være særdeles anvendeligt, hvis mine klienter har været udsat for lidelser og traumatiske hændelser, enten i parforholdet eller andre steder.